Qui Som

Som un equip de professionals que ha desenvolupat gran part de la seva carrera professional en l’Administració Pública.

Som especialistes en Ciberseguretat i en Administració Electrònica i posem els nostres coneixements i experiència al servei de l’Administració Pública i de les empreses que els hi presten servei per a ajudar-les en la protecció de la informació.

Sobre l’empresa

Cibergov és una empresa pionera, especialitzada en la integració de Sistemes de Gestió i de govern de la ciberseguretat en les Administracions Públicas. Les Metodologies Àgils en la gestió d’aquests projectes i l’Adaptació Continua són els elements principals que utilitzem per a convertir la tecnologia utilitzada en les AAPP en tecnologia segura en la que poder confiar per a una gestió adequada, i alineada amb la legalitat, de la informació de la pròpia Administració i dels ciutadans.   

Formada per un equip que han desenvolupat gran part de la seva carrera professional en l’Administració Pública, a Cibergov som especialistes en gestió de la Ciberseguretat i en Administració Electrònica i posem els nostres amplis coneixements i experiència al servei de l’Administració Pública i de les empreses que els hi prestin serveis per ajudar-les en el govern i gestió de la protecció de la informació. El fet d’estar en aquest moment en l’empresa privada ens dóna l’oportunitat d’aportar a l’Administració Pública:
  • La flexibilitat per saber adaptar els requisits de l’ENS a les possibilitats reals de l’Entitat;
  • els coneixements específics per assolir els objectius i sempre aportar valor;
  • l’experiència de la nostra etapa en l’Administració Pública i dels projectes realitzats, per a poder canalitzar d’una manera progressiva i predictible la gestió de la ciberseguretat.
I, a llarg termini, ajudar d’una manera real i precisa a les Administracions Públicas a abordar de forma ordenada i segura aquesta transformació digital que es ja una realitat imparable.
Quiénes somos sobre la empresa Cibergob
Desplaça cap amunt