Serveis

De la mateixa manera que no fa falta ser mecànic per a conduir un vehicle, no és necessari ser ‘hacker’ per a poder gestionar la ciberseguretat. 

A Cibergov t’assessorem i ajudem a millorar la seguretat de la tecnologia sobre la que es fonamenta el teu dia a dia, fins el compliment legal o fins on tu vulguis. I et formem per a que puguis “conduir-la” tu mateix.

Esquema Nacional de Seguretat (ENS)

L’ENS s’ha convertit en la referència obligada de la ciberseguretat de totes les AAPP i de totes les empreses que ofereixen els seus serveis a aquestes. Som experts en la seva implantació en entorns de l’Administració.

rgpd-cibergob

Responsabilitat Activa del RGPD

El compliment del RGPD es basa en gestionar correctament el que el propi Reglament anomena "Principi de Responsabilitat Activa". Tenir un DPD solament és una part (i no la més important). Integrar la ciberseguretat en el dia a dia és la clau.

Ciberseguretat Governada

Difícil és arribar. Mantenir-se tendeix a ser-ho més. Delegar en mans expertes, sense perdre el control, pot ser una bona solució si el teu 'core' no és la tecnologia però resulta fonamental per als teus serveis que sigui segura i fiable.

Implantació de l'Esquema Nacional de Seguretat (ENS)

Tot i que l’ENS l’han de complir totes les Administracions Públiques no és el mateix abordar aquest repte essent un ministeri, que l’ajuntament d’una ciutat de menys de 20.000 habitants, que solen tenir un únic informàtic. O el d’una de 1.000 habitants, que el més habitual és que no pugui comptar amb cap tècnic de manera permanent.

Implantar eficientment l’ENS implica conèixer en profunditat tant les pròpies mesures de control de l’Esquema, com el servei i l’Entitat que el presta i el vol implantar.

A Cibergov aportem la nostra experiència contrastada i avalada per la certificació en l’ENS dels nostres clients.

Implantació de la Gestió de la Responsabilitat Activa del RGPD

Complir amb el RGPD (Reglament General de Protecció de Dades) no és tenir una documentació estàtica. Les dades dels ciutadans canvien i aquest canvi ha de poder traslladar-se àgilment a la gestió d’aquestes dades (el tractament), on la figura clau és la del Responsable del Tractament (i no la del DPD).

A Cibergov aportem coneixements, experiència contrastada i una metodologia àgil per a portar el compliment del RGPD a la entitat i a continuació generar la dinàmica necessària per a poder anant assumint la gestió permanent dels tractaments sense generar tensions internes ni càrregues de treball que no aporten. 

La Gestió de la Responsabilitat Activa del RGPD real que necessiten els ciutadans estarà en funcionament.

Serveis de Ciberseguretat Governada

El govern de la ciberseguretat unifica aspectes clau de la tecnologia i de la seguretat. Àmbits que necessiten un coneixement actualitzat permanentment (per raons, entre altres, tècniques i legislatives).

A través de la experiència que hem anant atresorant no es difícil donar-se compte que en moltes entitats no sempre és factible comptar amb la possibilitat de tenir una persona dedicada a l’àmbit de la ciberseguretat. Ni tan sols de manera parcial.

El nostre servei de Gestió de la Ciberseguretat cobreix la necessitat real de l’Entitat de tenir gestionada la ciberseguretat, mantenir-se en compliment i facilitar informació de qualitat sobre la seguretat de la tecnologia tant a l’àmbit tècnic com el de govern. ¿L’objectiu? conèixer
l’estat real de la seguretat de la tecnologia, garantir el  compliment legal i seguir prenent decisions al respecte.

Desplaça cap amunt